StoryTrail wandeling Terschelling op 24 en 28 oktober

StoryTrail wandeling Terschelling Verhalenverteller Godefridus met de Brandatis en de baai.

PERSBERICHT

StoryTrail wandeling Terschelling op 24 en 28 oktober:
Beleef de mooiste sagen, legenden en historische verhalen van het eiland

 

Op zondag 24 en donderdag 28 oktober kun je een heerlijke duik nemen in de geschiedenis van Terschelling, samen met een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. De StoryTrail wandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur vol spannende historische verhalen.

 

Sinds mensenheugenis is de geschiedenis van Terschelling verstrengeld met de zee. Voor de eilanders is de zee een gulle vriend, die handel schenkt en vis. Maar ze is ook een onberekenbare vijand die boten, huizen, dijken, land en mensen verslindt. De boeren en de zeelui van het eiland kennen de verhalen: over stormen, schipbreuk en verborgen schatten. De verteller brengt die eeuwenoude sagen en legenden tijdens de StoryTrail wandeling tot leven. Ga mee en dompel je onder in een zee van rampen, reddingen, heldendaden en visserslatijn.

 

Deze voorstelling sluit aan op de tentoonstelling ‘Wonderlijke waarheden’ in het museum ’t Behouden Huys.

 

De StoryTrail wandeling start in West-Terschelling op zondag 24 oktober 2021 om 14:00 uur en op donderdag 28 oktober 2021 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/terschelling. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter