Ga mee met verhalenverteller Deodorus op donderdag 21 oktober

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

Ga mee met verhalenverteller Deodorus op donderdag 21 oktober:
De StoryTrail stadswandeling laat je de geschiedenis van Leeuwarden beleven  

 

Op donderdagavond 21 oktober kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis van Leeuwarden, samen met verhalenverteller Deodorus (alter ego van verteller Frank Belt). Zijn StoryTrail stadswandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur vol spannende en ontroerende stadsverhalen.  

Verteller Deodorus neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Toen was Leeuwarden de woonplaats van rijke, machtige vorsten. Maar ook van massa’s arme mannen en vrouwen die maar net het hoofd boven water konden houden. In Leeuwarden leefden rijk en arm vlak naast elkaar, maar tegelijkertijd ook mijlenver uiteen.

Geen wonder dat er wel eens wat gebeurde in deze stad. Daarover kan Deodorus je de meest fantastische verhalen vertellen. Want als je een arme Ljouwerter bent en je wilt net zo rijk worden als zo’n hoogmogende prinses, hoe pak je dat dan aan? Ga je hard werken, een list verzinnen, hielen likken of misschien wel zilver stelen uit het Stadhouderlijk Hof? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.  

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op donderdag 21 oktober 2021 om 19:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter