Zaterdag 12 november: Storytrail Arnhem stadswandeling met verhalenverteller

godefridus8-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

november 2016

Zaterdag 12 november: Storytrail Arnhem stadswandeling met verhalenverteller

Beleef op zaterdag 12 november een bijzondere stadswandeling door Arnhem. Verhalenverteller Godefridus neemt u mee op een historisch avontuur. Op de mooiste plekjes in het oude stadshart vertelt hij over de opkomst en ondergang van de machtigste heerser van Arnhem ooit: Hertog Karel van Gelre. Ervaar een bijzondere mix van verhalen en theater.

Macht is een mysterie! Hertog Karel van Gelre is aan het begin van de 16e eeuw aan de top van zijn macht. Maar hoe kwam hij daar eigenlijk? Ontmoet de waarzegster die de hertog zijn toekomst influistert. Begroet zijn duivelse rechterhand, met wie Karel talloze triomfen viert. En vraag vergiffenis bij zijn vrome tweelingzus. Maar wees op uw hoede, want de kansen keren! Ga mee en beleef de stad als nooit tevoren.

De Storytrail stadswandeling begint op zaterdag 12 november om 12.30 uur bij het Bartok Park. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer t/m donderdag 10 november met de kortingscode STORYTRAIL6101 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

— Einde Bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.

Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen. “Onze passie: het publiek meenemen in ons rijke en soms gruwelijke verleden.”

Fotobijschrift: Verhalenverteller duikt in de geschiedenis van Arnhem
Foto: Storytrail.nl
Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via:
https://storytrail.nl/persmap/

 

 

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter