Zondag 6 november: Storytrail Gouda stadswandeling met verhalenverteller

stadswandeling-gouda-storytrail

PERSBERICHT

oktober 2016

Zondag 6 november: Storytrail Gouda stadswandeling met verhalenverteller

Beleef op zondag 6 november een bijzondere stadswandeling. Verhalenverteller Erik de Beweerde neemt u mee in eeuwenoud mysterie. Op de mooiste plekjes van Gouda ervaart u een bijzonder mix van verhalen, theater en historie.

De verteller neemt u mee naar het midden van de 16e eeuw. Gouda is een rijke turf-, kaas- en bierstad. Het marktplein krioelt van handelaars die hun waar aanprijzen en van schippers die op werk wachten. In dit decor begint een speurtocht door de stad. Samen baant u zich een weg langs zakkendragers, viswijven en de sluiswachter van de Donkere Sluis. Om van de Schout maar niet te spreken. Overleeft u het rampjaar waarin de Sint-Janskerk in vlammen op gaat?

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 6 november om 14.00 uur voor de trappen van het Stadhuis op de Markt. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda.
Reserveer voor vrijdag 4 november met de kortingscode STORYTRAIL461 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

— Einde Bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.

Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen. “Onze passie: het publiek meenemen in ons rijke en soms gruwelijke verleden.”

Fotobijschrift: Verhalenverteller duikt in de geschiedenis van Gouda
Foto: Storytrail.nl
Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter