Zondag 6 november: Storytrail Utrecht stadswandeling met verhalenverteller

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

oktober 2016

Zondag 6 november: Storytrail Utrecht stadswandeling met verhalenverteller

Beleef op zondag 6 november een bijzondere stadswandeling door Utrecht. Verhalenverteller Godefridus fileert Utrechtse volksverhalen op verborgen plekjes in het oude stadshart. Geniet een bijzonder mix van verhalen, theater en historie.

In Utrecht gonst het van de sterke verhalen. Maar zit er een waarheid achter deze vertellingen? Zijn ze door de eeuwen heen steeds grotesker geworden? Of hebben de Utrechters hun geschiedenis doorverteld zoals het waar gebeurd is? Tijdens deze stadswandeling geen jaartallen of zwijgend steen, maar smeuïge details over onze buren van eeuwen geleden, die de stad opbouwden en platbranden.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 6 november om 12.30 uur op het Domplein. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer voor vrijdag 4 november met de kortingscode STORYTRAIL461 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

— Einde Bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.

Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen. “Onze passie: het publiek meenemen in ons rijke en soms gruwelijke verleden.”

Fotobijschrift: Verhalenverteller duikt in de geschiedenis van Utrecht
Foto: Storytrail.nl
Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter