Zaterdag 14 juli: Storytrail stadswandeling Goes met verhalenverteller Johannes

johannes-17-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zaterdag 14 juli: Storytrail stadswandeling Goes met verhalenverteller Johannes

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door oud Goes. Dwalend door de prachtige binnenstad vertelt hij u de mooiste, spannendste en ontroerendste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Verteller Johannes neemt u eeuwen mee terug in de tijd en vertelt zo meeslepend dat u zich anderhalf uur lang ooggetuige van de geschiedenis waant. U maakt kennis met de viswijven van het Visperk, leert de fijne kneepjes van het roversvak, gaat op avontuur met een legendarische mensenredder en ontdekt het wonderbaarlijke geheim van de Grote Kerk. Ga mee, lach, huiver en geniet van een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Goes begint op zaterdag 14 juli om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 13 t/m 15 juli van Storytrail stadswandelingen in Middelburg, Goes en Zierikzee. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter