Vrijdag 13 juli: Storytrail stadswandeling Middelburg met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Vrijdag 13 juli: Storytrail stadswandeling Middelburg met verhalenverteller Johannes

Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Middelburg. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op vrijdag 13 juli door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad. Vertrek om 14.00 uur op de Markt.

Met passie en humor brengt verteller Johannes het verleden van Middelburg tot leven. In zijn verhalen ontmoet u de helden en schurken die de stad ooit bevolkten. Maak kennis met de beroemdste notaris uit de stadshistorie. Hoor het bizarre levensverhaal van brillenmaker Zacharias. Trek ten strijde met de onverschrokken Graaf Willem. En huiver bij de verhalen die de matrozen elkaar vertellen in de donkere kroegen. Ga mee, geniet van een heerlijk vertel-avontuur en beleef Middelburg als nooit tevoren.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op vrijdag 13 juli 2018 om 14.00 uur op de Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 13 t/m 15 juli van Storytrail stadswandelingen in Middelburg, Goes en Zierikzee. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter