Zondag 29 april: Storytrail stadswandeling – Beleef de geschiedenis van Leiden

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

Zondag 29 april:
Storytrail stadswandeling – Beleef de geschiedenis van Leiden

Op zondagmiddag 29 april kunt u het legendarische beleg en ontzet van Leiden beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids.

De Storytrail stadswandeling Leiden is een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één. Dwalend door straten en stegen neemt de verteller u mee naar 1574, middenin de Tachtigjarige Oorlog. In dat jaar werd Leiden maandenlang belegerd door de Spaanse troepen onder leiding van de gevreesde aanvoerder Valdez. U beleeft deze bewogen episode uit de Leidse geschiedenis alsof u er zelf bij bent. Neem een duik in het verleden, ontmoet de helden en schurken van toen, leef met hen mee en vier feest als de Watergeuzen de stad eindelijk komen bevrijden. De Storytrail stadswandeling Leiden is een avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 29 april 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter