Zondag 13 mei: Storytrail stadswandeling door historisch Gouda

stadswandeling-gouda-storytrail-4

PERSBERICHT

Zondag 13 mei: Storytrail stadswandeling door historisch Gouda

Op zondagmiddag 13 mei kunt u de geschiedenis van Gouda beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij brengt het woelige verleden van Gouda tot leven tijdens een wandeling vol meeslepende avonturen voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Gouda is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De prachtige oude starten en pleinen vormen het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Beleef de stad door de ogen van schippers, zakkendragers, kooplieden en viswijven. Ontdek hoe turf, kaas en bier Gouda groot hebben gemaakt. En ontrafel samen met uw medewandelaars een historisch mysterie. Ga mee en maak een reis door de tijd die u niet snel zult vergeten!

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 13 mei 2018 om 14.00 uur op de Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter