26 augustus: Storytrail stadswandeling Utrecht – beleef de geschiedenis

de-zwitser-04-verteller-stadswandeling-storytrail-111

PERSBERICHT

26 augustus: Storytrail stadswandeling Utrecht – beleef de geschiedenis

Laat u meesleuren in de sagen en legenden van Utrecht, maak kennis met de helden en schurken die de stad ooit bevolkten en ontdek de geheimen achter de eeuwenoude gevels. Dat kan tijdens de Storytrail stadswandeling Utrecht. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van theatergroep Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 26 augustus.

Verteller Bastiaan laat u de geschiedenis van Utrecht beleven alsof u er middenin staat. In het decor van de eeuwenoude binnenstad vertelt hij u de mooiste verhalen uit de stadshistorie. Bouwmeesters, kerkvorsten, helden en schurken trekken aan u voorbij. Huiver en lach om hun lotgevallen, leef met hen mee, ga misschien zelfs even in hun schoenen staan… En geniet van een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 26 augustus 2018 om 14.00 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. . Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter