12 en 29 mei: Ontdek de geschiedenis van Utrecht met verhalenverteller Brot van Gromme

brot-10-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

12 en 29 mei:
Ontdek de geschiedenis van Utrecht met verhalenverteller Brot van Gromme

Op zaterdag 12 en dinsdag 29 mei kunt u de geschiedenis van Utrecht beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Brot van Gromme van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Ga mee en geniet van een historische vertelvoorstelling vol spannende, humoristische en bloedstollende verhalen.

Wie met Brot van Gromme door Utrecht loopt, vergeet anderhalf uur lang de stad van nu. U waant zich eeuwen terug in de tijd en ontdekt een wereld van helden en schurken, list, liefde, misdaad en spokerij. Met zijn diepe stem tovert de verteller oeroude verhalen, vergeten sagen en geheime legenden voor u tot leven. De Storytrail stadswandeling Utrecht is een belevenis die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zaterdag 12 mei 2018 om 14.00 uur en op dinsdag 29 mei 2018 om 12.30 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. . Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter