Zondag 24 juni: Storytrail stadswandeling door historisch Leiden

franciscus-07-verteller-stadswandeling-storytrail-2

PERSBERICHT

Zondag 24 juni: Storytrail stadswandeling door historisch Leiden

Op zondagmiddag 24 juni kunt u de geschiedenis van Leiden beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij brengt het woelige verleden van Leiden tot leven tijdens een wandeling vol meeslepende avonturen voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De prachtige oude straten en pleinen vormen het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. De verteller neemt u mee naar de zomer van 1574, toen Leiden was omsingeld door het Spaanse leger. Beleef dit legendarische beleg door de ogen van burgers, notabelen, schutters en glippers. Ontdek hoe de Leidenaren er in slaagden de belegering te doorstaan. En vier feest wanneer de Watergeuzen de stad eindelijk komen bevrijden. Ga mee en maak een reis door de tijd die u niet snel zult vergeten!

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 24 juni mei 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter