Zondag 1 juli: Twee avontuurlijke Storytrail stadswandelingen door historisch Utrecht

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 1 juli:
Twee avontuurlijke Storytrail stadswandelingen door historisch Utrecht

Op zondagmiddag 1 juli kunt u een duik nemen in de geschiedenis van Utrecht tijdens twee buitengewone Storytrail stadswandelingen. Onderweg laten de verhalenvertellers Godefridus en Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen u genieten van de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De Storytrail stadswandeling Utrecht is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verhalenvertellers brengen een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van liefde, list, bedrog en heldenmoed voor u open gaat.

Om 12.30 uur is verteller Godefridus uw gids tijdens de Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’: een tocht vol spannende, bizarre en huiveringwekkende Utrechtse moord- en doodslagverhalen.

En om 14.00 uur neemt verteller Rinus Zwabber u mee op een wandeling vol wonderbaarlijke verhalen over beroemde Utrechters uit het verre en nabije verleden.

Beide wandelingen beginnen op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon per wandeling (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter