Zaterdag 9 juni: Storytrail stadswandeling Delfshaven vol sagen en legenden

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Zaterdag 9 juni: Storytrail stadswandeling Delfshaven vol historische verhalen

Op zaterdagmiddag 9 juni kunt u de geschiedenis van Delfshaven beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij brengt de woelige historie van Delfshaven tot leven tijdens een wandeling vol meeslepende avonturen voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Delfshaven is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Het prachtige oude stadje is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Beleef de stad door de ogen van schippers, zakkendragers en kooplieden. Ontdek het geheim achter de Delfshavense haring. En verover samen met Piet Hein de legendarische Zilvervloot. Ga mee en maak een reis door de tijd die u niet snel zult vergeten!

De Storytrail stadswandeling Delfshaven begint op zaterdag 9 juni 2018 om 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter