Zaterdag 22 augustus: StoryTrail stadswandeling Zierikzee met verteller Johannes

storytrail-zierikzee-stadswandeling-met-verteller

PERSBERICHT

Zaterdag 22 augustus in Zierikzee:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen  

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zaterdagochtend 22 augustus de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Zierikzee. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Johannes de helden en schurken uit de historie van Zierikzee tot leven. De geliefde stadsdokter Job Baster, de machtige veldheer Mondragon, de ongelukkige matroos Anker en de legendarische bouwmeester Keldermans: tijdens deze stadswandeling kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.      

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zaterdag 22 augustus 2020 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter