Zondag 1 november: StoryTrail stadswandeling Deventer met verteller Marie Louise

deventer_yt

PERSBERICHT

Zondag 1 november: StoryTrail stadswandeling Deventer met verteller Marie Louise

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Deventer. Op zondag 1 november neemt verteller Marie Louise van theatergezelschap Stadsavonturen haar publiek mee naar het verre verleden van de stad.  

Wie met Marie Louise door Deventer wandelt, zal genieten van de prachtige huizen, kerken, torens en bolwerken die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over diepzinnige boeken, over stokvis en koek, over valsemunters én over de heldhaftige strijd die de stad voerde tegen Hertog Karel van Gelre.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Marie Louise de ene na de andere legende tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Deventer tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zondag 1 november 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter