23 t/m 25 oktober 2020: StoryTrail stadswandeling Middelburg Op avontuur in de geschiedenis met verteller Johannes

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

23 t/m 25 oktober 2020: StoryTrail stadswandeling Middelburg
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Johannes

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Middelburg. Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 oktober neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad.  

Wie met Johannes door Middelburg wandelt, loopt bijzondere personages uit de stadsgeschiedenis tegen het lijf. De beroemde dichter Jacob Cats bijvoorbeeld, bedenker van spreuken als ‘Rust Roest’, en ‘Kinderen zijn Hinderen’. Zijn buurman Jacob Roggeveen, die het zeegat uitvoer om het Zuidland te gaan ontdekken. Zacharias Janse, de brillenmaker die naar eigen zeggen de telescoop heeft uitgevonden. En natuurlijk de legendarische Middelburgse Maneblussers. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Middelburg tijdens een historisch avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. 

Je kunt mee wandelen met de StoryTrail stadswandeling Middelburg op vrijdag 23 oktober (19:00 uur), zaterdag 24 oktober (19:00 uur) en zondag 25 oktober (11:00 uur). Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter