18, 24 en 25 oktober: StoryTrail stadswandeling Zierikzee met verteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

18, 24 en 25 oktober: StoryTrail stadswandeling Zierikzee met verteller Hildebrand

Verhalenverteller Hildebrand van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Zierikzee. Op 18, 24 en 25 oktober neemt hij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de Oosterschelde.    

Wie met Hildebrand door Zierikzee wandelt, zal genieten van de prachtige huizen, kerken, torens en poorten die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over de Spanjaarden die Zierikzee klein probeerden te krijgen. Over de beroemde stadsdokter Job Baster. Over Kapitein Smul die op zijn schip de Palmboom het zeegat uit voer en een ijselijk avontuur beleefde. En over de iets te overmoedige bouwmeester van de Dikke Toren.  

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Hildebrand de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Zierikzee tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter