Zondag 18 oktober: Beleef de sagen en legenden van Deventer met verhalenverteller Marie Louise

deventer_yt

PERSBERICHT

Zondag 18 oktober:
Beleef de sagen en legenden van Deventer met verhalenverteller Marie Louise

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 18 oktober de StoryTrail stadswandeling Deventer met verhalenverteller Marie Louise. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van deze fascinerende Hanzestad.

Deventer – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Marie Louise de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis tot leven.   

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Waar heeft Deventer al die rijkdom vandaan gehaald, die nog altijd van de gevels spat? Waarom worden de mensen hier ‘stokvissen’ genoemd? Hoe is het Deventer gelukt om van de gevreesde Hertog van Gelre af te komen? En hoe is het de ongelukkige muntmeester vergaan nadat zijn vervalste handeltje was opgerold? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zondag 18 oktober 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter