Zondag 18 oktober; StoryTrail stadswandeling Arnhem met verteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 18 oktober; StoryTrail stadswandeling Arnhem met verteller Godefridus

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Arnhem. Op zondag 18 oktober neemt hij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de Rijn.    

Wie met Godefridus door Arnhem wandelt, zal genieten van de Sabelspoort, het Duivelshuis en andere fascinerende bouwwerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over de Hertog Karel van Gelre, die hier ooit zijn hoofkwartier had. Over zijn wrede veldmaarschalk Maarten van Rossum. Over list en strijd. En over een geheimzinnige waarzegster.   

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Godefridus de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Arnhem tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 18 oktober 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter