Zondag 4 oktober: StoryTrail stadswandeling Dordrecht

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 4 oktober: StoryTrail stadswandeling Dordrecht
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 4 oktober de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Dordrecht. Verhalenverteller Godefridus gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Dordtse grachten, pleinen en stegen vormen het decor waarin Godefridus je de verhalen van de stad laat beleven.

Fantastische verhalen zijn het, want Dordt heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Watersnood, oorlog, een ongelooflijk wonder en heel veel menselijk lief en leed. Godefridus laat je kennismaken met Dordtenaren van lang geleden, die je daar alles over kunnen vertellen. Voor je het weet sta je in de donkere stadsgeschiedenis, middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 4 oktober 2020 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter