Zondag 10 juni: Storytrail stadswandeling Middelburg vol avontuurlijke verhalen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 10 juni:
Storytrail stadswandeling Middelburg vol avontuurlijke verhalen

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Middelburg. Op zondagmiddag 10 juni gidst hij u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad. Onderweg kunt u genieten van de mooiste sagen, legenden en historische verhalen.

Met passie en humor brengt verteller Johannes het verleden van Middelburg tot leven. In zijn verhalen ontmoet u de helden en schurken die de stad ooit bevolkten. U ontdekt hoe Middelburg aan haar naam kwam, maakt kennis met de slimste klokkenmaker van Zeeland, vergezelt notaris Roggeveen op een tragische reis rond de wereld en huivert bij de verhalen die de matrozen elkaar vertellen in de donkere kroegen. Ga mee, geniet van een heerlijk vertel-avontuur en beleef Middelburg zoals u het nooit eerder beleefde.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 10 juni 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter