Zaterdag 19 mei: Storytrail stadswandeling – beleef de verhalen van Den Haag

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Zaterdag 19 mei: Storytrail stadswandeling – beleef de verhalen van Den Haag

Een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één: dat is de Storytrail stadswandeling Den Haag. Verhalenvertelster Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids op zaterdagmiddag 19 mei. Onderweg vertelt zij u de mooiste verhalen uit het rijke én het arme verleden van de stad.

Eeuwenoude gevels, trotse standbeelden, donkere stegen: in Den Haag zijn de versteende getuigen van de bewogen stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Verteller Charlotte gaat met u op zoek naar die verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis. Met passie en humor brengt zij het verleden tot leven. Ga mee en geniet van een middag vol meeslepende, bizarre en ontroerende vertellingen.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zaterdag 19 mei 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter