20 mei: Storytrail stadswandeling Utrecht – verhalen van helden en schurken

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

20 mei: Storytrail stadswandeling Utrecht – verhalen van helden en schurken

Verhalenverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Utrecht. Op zondagmiddag 20 mei gidst hij u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de Domstad. Onderweg kunt u genieten van de mooiste verhalen van Utrecht.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Samen met verteller Rinus gaat u op zoek naar de sagen en legenden die verborgen liggen in het diepe donkere verleden van de stad. Met passie en humor brengt Rinus die verhalen tot leven. U maakt kennis met de helden en schurken van toen, hoort hun verhalen en vergezelt hen op hun avonturen. Ga mee met de Storytrail stadswandeling en beleef Utrecht zoals u het nog nooit beleefde.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 20 mei 2018 om 14.00 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrechtReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter