27 mei: Beleef oud Rotterdam met verhalenverteller Jacobus

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

27 mei: Beleef oud Rotterdam met verhalenverteller Jacobus

Op zondagmiddag 27 mei kunt u met verhalenverteller Jacobus op ontdekkingsreis door het Rotterdam van de vorige eeuw. Tijdens de Storytrail stadswandeling Rotterdam beleeft u de jaren ’20 en ’30, de crisistijd en de opkomst van stoom en staal. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

De Rotterdamse verhalenverteller Jacobus is aangesloten bij theatergezelschap Stadsavonturen. Met zijn plakboek vol foto’s en zijn meeslepende verhalen brengt hij het onstuimige verleden van de Oude Haven, de Wijnhaven en de Leuvehaven tot leven. Anderhalf uur lang waant u zich honderd jaar terug in de tijd. Toen was het Witte Huis de hoogste wolkenkrabber van Europa en waren de kades het domein van sjouwermannen, straatjongens, koperbouten en passagierende zeelui. U ziet hen allemaal langskomen tijdens deze spannende, humoristische en romantische verhalenwandeling.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 27 mei 2018 om 14.00 uur bij de Oude Haven. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter