Zondag 3 juni: Storytrail stadswandeling vol Utrechtse moord- en doodslagverhalen

godefridus8-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 3 juni:
Storytrail stadswandeling vol Utrechtse moord- en doodslagverhalen

Op zondagmiddag 3 juni kunt u de donkere kant van de geschiedenis van Utrecht beleven tijdens een bijzondere stadswandeling: de Storytrail ‘Plaats Delict’. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Onderweg verwent hij u met de mooiste Utrechtse moord- en doodslagverhalen. Ga mee en geniet van een ietwat macabere, maar ook lichtvoetige tocht door het stadsverleden.

Dat het in Utrecht lang niet altijd pais en vree is geweest, ontdekt u tijdens deze Storytrail stadswandeling al snel. In de krochten van de stadsgeschiedenis liggen heel wat verhalen verborgen die het daglicht niet kunnen verdragen. Verteller Godefridus diept ze op uit zijn hoge hoed en brengt de ene na de andere moord voor u tot leven. Hoor het meeslepende verhaal van Cunera, een prinses en heilige martelares uit Rhenen. En ontdek het geheim achter de vreselijke dood van een vrome Utrechtse bisschop. Huiver, lach en geniet samen met uw mede-wandelaars van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

De Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’ begint op zondag 3 juni 2018 om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter