Zondag 3 juni: Historische wandeling door Groningen met verhalenverteller van Stadsavonturen

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Vrijdag 1 en zondag 3 juni:

Historische wandeling door Groningen met verhalenverteller van Stadsavonturen

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Groningen. Op vrijdag 1 juni en zondag 3 juni gidst hij u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad. Onderweg kunt u genieten van de mooiste sagen, legenden en historische verhalen.

Met passie en humor brengt verteller Johannes het verleden van Groningen tot leven. In zijn verhalen ontmoet u de helden en schurken die de stad ooit bevolkten. U ervaart het leven in het Rode Weeshuis, ontdekt het wonderbaarlijke geheim van de Sint Jansstaat, bent getuige van een tragisch liefdesverhaal in de Prinsentuin en zoekt dekking als bisschop Bommen Berend de stad probeert te veroveren. Ga mee, geniet van een heerlijk vertel-avontuur en beleef Groningen zoals u de stad nooit eerder beleefde.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op vrijdag 1 juni 2018 om 15.30 uur en op zondag 3 juni 2018 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter