Zondag 3 juni: Op avontuur in Amersfoort met verhalenverteller Louise Wandelaar

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 3 juni: Op avontuur in Amersfoort met verhalenverteller Louise Wandelaar

Een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één: dat is de Storytrail stadswandeling Amersfoort. Verhalenverteller Louise Wandelaar van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 3 juni. Dwalend door de prachtige binnenstad vertelt zij u de mooiste verhalen uit het verleden van Amersfoort.

Eeuwenoude gevels, trotse kerken, donkere stegen: in Amersfoort zijn de versteende getuigen van de bewogen stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Verteller Louise gaat met u op zoek naar die verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis. Met passie en humor brengt zij het verleden tot leven. Ga mee en geniet van een middag vol meeslepende, bizarre en ontroerende vertellingen.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 3 juni 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter