Zondagmiddag 10 juni: Storytrail stadswandeling Breda met verhalenverteller

eric-de-beweerde-02-verteller-stadswandeling-storytrail-2

PERSBERICHT

Zondagmiddag 10 juni: Storytrail stadswandeling Breda met verhalenverteller

Een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één: dat is de Storytrail stadswandeling Breda. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 10 juni. Onderweg vertelt hij u de mooiste verhalen uit het rijke verleden van de stad.

Prachtige gevels, trotse kerken, verweerde stukken stadsmuur: in Breda zijn de versteende getuigen van de stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Verteller Eric gaat met u op zoek naar die verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis. Met passie en humor brengt hij het verleden tot leven. Ga mee en geniet van een middag vol meeslepende, bizarre en ontroerende vertellingen.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 10 juni 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter