Zondag 10 juni: Beleef de verhalen van Amelisweerd met verteller Godefridus

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

Zondag 10 juni: Beleef de verhalen van Amelisweerd met verteller Godefridus

Een wandeling door de natuur, vol verhalen en historie: dat is de Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 10 juni. Met passie en humor leidt hij u door de wonderlijke geschiedenis van het Utrechtse stadsbos.

Dwalend langs paden en lanen ontdekt u dat er achter de boomstammen en het gebladerte heel wat geheimen schuil gaan. In de verhalen van Godefridus komt de historie tot leven. U gaat op avontuur met ridder Amelius, die Amelisweerd zijn naam schonk. U maakt kennis met koning Lodewijk Napoleon, die zich hier in 1808 vestigde en al na acht dagen weer vertrok. En u hoort het levensverhaal van een zonderlinge 18e-eeuwse markies. Ga mee, geniet van een heerlijke verhalenwandeling en beleef Amelisweerd zoals u het nooit eerder beleefde.

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op zondag 10 juni 2018 om 14.00 uur bij het terras van De Veldkeuken, Bunnik. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
https://secure.gravatar.com/avatar/ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=100

Charlotte

Laat een reactie achter