Zondag 13 mei: Storytrail stadswandeling Zwolle – verhalen van helden en schurken

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 13 mei: Storytrail stadswandeling Zwolle – verhalen van helden en schurken

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door Zwolle. Op zondag 13 mei is hij uw gids. Met de eeuwenoude binnenstad als decor kunt u de stadsgeschiedenis ontdekken tijdens een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.  

Verweerde gevels, trotse kerken, donkere stegen: in Zwolle zijn de versteende getuigen van de rijke stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Verhalenverteller Godefridus gaat met u op zoek naar die verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis. Met passie en humor brengt hij het verleden tot leven. Ga mee en geniet van een zondagmiddag vol meeslepende, bizarre en ontroerende vertellingen.

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 13 mei 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter