Zondag 10 maart: Storytrail stadswandeling door Groningen vol spannende verhalen

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-6

PERSBERICHT

Zondag 10 maart:
Storytrail stadswandeling door Groningen vol spannende verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 10 maart in Groningen de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek door de binnenstad, op zoek naar sagen, legenden en historische verhalen.

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Johannes zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Hij vertelt zo beeldend en meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In de eeuwenoude straten en stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. Zo komt de stadsgeschiedenis letterlijk tot leven.

Dwalend door Groningen zult u heel wat bekende figuren uit de stadsgeschiedenis tegenkomen. Aletta Jacobs bijvoorbeeld, de eerste studente. En de legendarische bisschop Bommen Berend, die tevergeefs probeerde om Groningen te veroveren. Maar Johannes vertelt ook de verborgen, al bijna vergeten verhalen van de stad. Ga mee en laat u verrassen door een sprankelende mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 10 maart 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter