Zondag 17 maart: Storytrail stadswandeling door Deventer vol sagen en legenden

deventer_yt

PERSBERICHT

Zondag 17 maart:
Storytrail stadswandeling door Deventer vol sagen en legenden

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 17 maart de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Deventer. Verhalenverteller Marie-Louise gidst haar publiek door de binnenstad, op zoek naar sagen, legenden en historische verhalen.

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Marie-Louise u eeuwen mee terug in de tijd. Zij vertelt zo beeldend en meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In de eeuwenoude straten en stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en hartstochten, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. U hoort, ruikt en voelt de stadsgeschiedenis alsof u er zelf ooggetuige van bent.

De Storytrail stadswandeling Deventer begint op zondag 17 maart 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter