Zondag 17 maart: Een Utrechtse stadswandeling vol liefde, verraad en verlangen

brot-10-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 17 maart:
Een Utrechtse stadswandeling vol liefde, verraad en verlangen

Dwars door de historische binnenstad van Utrecht loopt de legendarische Liefdesbreuklijn. Een raadselachtig fenomeen waaraan hartverscheurende verhalen verbonden zijn. Verhalenverteller Brot van Gromme van theatergezelschap Stadsavonturen kent die verhalen als geen ander – en niemand kan ze mooier en meeslepender vertellen dan hij. Op zondagmiddag 17 maart is hij uw gids tijdens de Storytrail stadswandeling Utrecht.

Voordat u besluit om Brot van Gromme te vergezellen op zijn stadswandeling – een kleine waarschuwing vooraf. De verhalen die hij voor u in petto heeft, zijn niet al te vrolijk. En goed aflopen doen ze evenmin. Toch zult u met volle teugen genieten van zijn vertellingen vol rampspoed en tegenslag. Want langs de Liefdesbreuklijn van Utrecht zijn de prachtigste verhalen te vinden. Verhalen over hunkering en verraad, verlangen en trouweloosheid, maar vooral: liefde. En dat is uiteindelijk toch het mooiste wat er is. Ga mee met verhalenverteller Brot en beleef een stadsavontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 17 maart januari 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter