Zondag 11 december: Première Storytrail stadswandeling Groningen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

oktober 2016

Zondag 11 december 2016: Première Storytrail stadswandeling Groningen

In meer dan 20 steden was hij er al: de Storytrail stadswandeling. Op zondag 11 december 2016 kunt u deze unieke mix van verhalen, theater en historie voor het eerst meemaken in Groningen. Wandelend door de oude binnenstad beleeft u de stadsgeschiedenis alsof u er middenin staat. Johannes, een van de meestervertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen, is uw gids.

Stadsavonturen maakte al met veel succes Storytrails in steden als Amsterdam, Utrecht, Leiden en Breda. ‘Onze verhalenvertellers leiden hun publiek de stad in, én de geschiedenis in,’ zegt initiator en regisseur Henke Lever. ‘Als je mee wandelt met een Storytrail, kom je terecht in een andere wereld. Een wereld die je echt beleeft. De verteller vertelt niet alleen, hij neemt het publiek mee in zijn spel. In plaats van toeschouwer word je deel van de geschiedenis.’

In zijn verhalen laat verteller Johannes zijn publiek kennismaken met levensechte Groningers uit het verleden. U ontmoet oersterke turfdragers, terwijl zij met hun turfzakken door de straten banjeren. U komt oog in oog te staan met de vijandelijke bisschop Bommen Berend. En u flaneert met graven en gravinnen door de tuin van hun paleis. Zo maakt u samen met uw mede-wandelaars een mooie, avontuurlijke en ook heel vermakelijke tocht door het verleden.

De verhalenwandeling begint op zondag 11 december om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren in Groningen. Een ticket kost € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: https://storytrail.nl/stadswandeling/groningen/. Speciale première-korting! Reserveer met de kortingscode GRONINGEN1eKEER en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

— Einde bericht —

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henke Lever van Stadsavonturen: telefoon 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter