Zondag 11 juni 2017: Storytrail Schoonhoven, stadswandeling met verhalenverteller

johannes-16-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 11 juni 2017: Storytrail Schoonhoven, stadswandeling met verhalenverteller

Op zondagmiddag 11 juni kunt u in Schoonhoven op stap met meesterverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen. Hij neemt u mee naar het roemruchte verleden van de Zilverstad en brengt de geschiedenis op onnavolgbare wijze tot leven.

Tijdens de Storytrail stadswandeling van verteller Johannes waant u zich even terug in de tijd: middenin de oude stadslegenden, alsof er een roman voor u open gaat. U staat oog in oog met heksen en weldoeners, dieven en zeevaarders. U gaat mee op rooftocht met de twee slimste boeven uit de stadsgeschiedenis, kijkt in de ziel van de stichter van het Weeshuis en ontdekt het geheim van het mooiste carillon van Holland. Een gezellig en cultureel uitje, vol avontuur voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 11 juni om 14.00 uur voor het Stadhuis, Haven 37, 2871 CK Schoonhoven. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. Reserveer vóór 8 juni met de kortingscode STORYTRAIL7BS5546 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter