Zaterdag 11 maart 2017: Storytrail stadswandeling door Leiden

haarlem_yt_okopie

PERSBERICHT

Zaterdag 11 maart 2017: Storytrail stadswandeling door Leiden

Ga op zaterdag 11 maart mee terug in de tijd met verhalenverteller Franciscus, en ontdek een roemruchte episode uit de geschiedenis van Leiden: het Beleg van 1574.

De 80-jarige oorlog was een roerige tijd en in 1574 zat Leiden dik in de penarie. Het Spaanse leger omsingelde de stad en hongerde de inwoners uit, om zo het verzet tegen de Spaanse kroon te breken. Zijn de Leidenaren bestand tegen die druk, tegen de honger? Wat doet burgemeester Van der Werff om het tij te keren? Hoeveel geduld hebben de Spanjaarden? Hoor de verhalen van de inwoners van de stad. Ervaar het beleg alsof u er zelf bij bent. Storytrail stadswandeling Leiden: een belevenis voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zaterdag 11 maart 2017 om 14.00 uur op de hoek van de Groenhazengracht en de Oude Varkenmarkt. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer vóór 9 maart met de kortingscode STORYTRAIL7FL7673 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter