Zondag 21 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Groningen

Zondag 21 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Groningen

PERSBERICHT

Zondag 21 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Groningen

Op zondag 21 mei kunt u op een bijzondere manier kennismaken met de geschiedenis van Groningen. Verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt de stadshistorie tot leven met fantastische, betoverende en bloedstollende verhalen.

De Storytrail stadswandeling voert u langs de mooiste plekjes van Groningen. Hier stampten ooit de oersterke turfdragers door de straten, hier maakten graven en gravinnen elkaar het hof en vochten de Groningers tegen de vijandelijke bisschop Bommen Berend. U beleeft het alsof u zelf deel van de geschiedenis bent. De verteller brengt u geen saaie historische feitjes, maar meeslepende avonturen voor jong en oud. Samen met uw mede-wandelaars maakt u een mooie, enerverende en ook heel vermakelijke tocht door het verleden van de stoerste stad van het Noorden.

De verhalenwandeling begint op zondag 21 mei 2017 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren in Groningen. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer vóór 18 mei met de kortingscode STORYTRAIL7BS6355 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter