Zondag 28 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Rotterdam

Stadswandeling Storytrail Rotterdam Leuvehaven Oude Haven met Jverteller Johannes

PERSBERICHT

Zondag 28 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Rotterdam

Op zondag 28 mei kunt u op een bijzondere manier kennismaken met de geschiedenis van de Rotterdamse Oude Haven. Verhalenverteller Johannes neemt u mee op een Storytrail stadswandeling en brengt dit mooie stukje Rotterdam op unieke wijze tot leven.

In een stoere en romantische eenmansvoorstelling vertelt Johannes het verhaal van zijn oom Hendrik, die in 1916 in Rotterdam werd geboren. In die tijd speelde het havenleven zich niet af op de Maasvlakte, maar midden in de stad. De Oude Haven was het domein van sjouwermannen en passagierende zeelui. Voor de jongens van toen was het een geweldige plek om te dromen van een avontuurlijk leven op zee…

Met zijn meeslepende verhalen en zijn plakboek vol oude foto’s voert de verteller u terug naar de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Wandelend van de Oude Haven naar de Leuvehaven kruipt u in de huid van de Rotterdammers van toen… en gaat u de stad met andere ogen bekijken.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 28 mei om 14.00 uur bij de Oude Haven in Rotterdam. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-oude-haven. Reserveer vóór 25 mei met de kortingscode STORYTRAIL7BS6355 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter