Zondag 4 juni 2017: Storytrail stadswandeling door Haarlem

Zo 16 okt. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – met Verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 4 juni 2017: Storytrail stadswandeling door Haarlem

Ga op 4 juni mee met de Storytrail stadswandeling en beleef de geschiedenis van Haarlem op een heel bijzondere manier. Verteller Godefridus neemt u mee terug in de tijd en laat u genieten van mooie, spannende en bijzonder sterke verhalen.

Haarlem staat al eeuwenlang in de schaduw van een grotere broer op steenworp afstand: Amsterdam. Maar wat heeft Amsterdam dat Haarlem niet heeft? Slechts weinigen weten dat Haarlem in de Middeleeuwen groter en belangrijker was dan zijn wereldberoemde buurstad. In Haarlem woonden ooit de graven van Holland – Willem II bijvoorbeeld, die het bijna tot Duitse keizer schopte. En het Beleg van Haarlem was een van de meest dramatische episodes uit de Tachtigjarige Oorlog. Maak het mee tijdens deze vertelwandeling en u zult Haarlem nooit meer onderschatten.

De Storytrail stadswandeling Haarlem op zondag 4 juni 2017 begint om 14.00 uur. Verzamelen op de Grote Markt voor de Vleeshal. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer vóór 1 juni met de kortingscode STORYTRAIL7GE5546 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter