Zondag 14 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Leiden

Stadswandeling Leiden Storytrail Verhalernverterller Franciscus-09 Leidse Helden

PERSBERICHT

Zondag 14 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Leiden

Ga op zondag 14 mei mee terug in de tijd met verhalenverteller Franciscus en beleef het Beleg van Leiden door de ogen van Leienaar én Spanjaard!

In 1574, middenin de roemruchte 80-jarige oorlog, omsingelt het Spaanse leger de stad Leiden. De Spanjaarden willen de inwoners breken door ze uit te hongeren. De Leidenaren schrapen al hun moed en etenswaren bij elkaar om stand te houden. Blijven de Spanjaarden wachten, of verliezen zij hun geduld? Hebben de Leidenaren de kracht om vol te houden, of wordt de honger hun teveel? Verhalenverteller Franciscus van Theatergroep Stadsavonturen geeft je geen statistieken of feiten, maar vertelt het verhaal van het Beleg zo meeslepend dat het wel lijkt of je er zelf bij bent. Beleef dit oer-Leidse verhaal over ontbering, slimheid en heldenmoed. Voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 14 mei 2017 om 14.00 uur op de hoek van de Groenhazengracht en de Oude Varkenmarkt. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer vóór 11 mei met de kortingscode STORYTRAIL7FL6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter