Zondag 18 juni 2017: Storytrail stadswandeling door Gouda

godefridus18-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 18 juni 2017: Storytrail stadswandeling door Gouda

Beleef de geschiedenis van Gouda alsof u er middenin staat! Ga op zondag 18 juni mee met de Storytrail stadswandeling Gouda. En ontrafel samen met verhalenverteller Godefridus een eeuwenoud mysterie.

De verhalenverteller neemt u mee terug naar de tijd dat Gouda niet alleen een belangrijke kaasstad was, maar ook een turf- en bierstad van de eerste orde. Op het centrale marktplein krioelt het van handelaars die hun waar aanprijzen en schippers die op werk wachten. Tussen hen loopt een kleine jongen die op zoek is naar zijn vader, een schipper die al weken spoorloos is. Wat is er met die schipper gebeurd? Samen met verteller Godefridus gaat u op onderzoek uit. U zult stuiten op vreemde figuren en merkwaardige verhalen. Een avontuurlijke speurtocht door de tijd die u niet snel zult vergeten!.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 18 juni om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Koop uw tickets vóór 15 juni met de kortingscode STORYTRAIL7GE5546 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter