Zondag 9 april 2017: Storytrail stadswandeling door Utrecht

de-zwitser-18-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 9 april 2017: Storytrail stadswandeling door Utrecht

Bastiaan de Zwitser, meesterverteller van theatergroep Stadsavonturen, nodigt u uit voor een unieke Storytrail stadswandeling door de sfeervolle binnenstad van Utrecht. Met enkel woord en gebaar brengt hij de bewogen geschiedenis van Utrecht voor u tot leven.

De Utrechters vertellen elkaar al eeuwenlang verhalen over hun stad. Verteller Bastiaan heeft ze voor u verzameld en vertelt ze op zijn eigen weergaloze wijze aan u door. U hoort spannende sagen, duistere legenden en vermakelijke anekdotes. Wandelend door de prachtige straten en stegen van de binnenstad beleeft u het verleden. U krijgt geen jaartallen en andere feitjes, maar avontuur, passie en een heel gezellige middag.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 9 april 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer vóór 6 april met de kortingscode STORYTRAIL7BS8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter