Zondag 11 juni 2017: Storytrail stadswandeling door Dordrecht

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

Zondag 11 juni 2017: Storytrail stadswandeling door Dordrecht  

Op zondag 11 juni kunt u in de binnenstad van Dordrecht een bijzonder historisch avontuur meemaken. Verteller Godefridus van theatergroep Stadsavonturen neemt u mee op een Storytrail stadswandeling. Een mix van geschiedenis, verhalen en theater waardoor u Dordt met andere ogen zult gaan bekijken!

Dordrecht is de oudste stad van Holland. Gunstig gelegen aan drie grote rivieren was het ooit de grootste, machtigste en rijkste stad van het hele gewest. Indrukwekkend! Door haar handelsgeest werd Dordrecht opgestuwd in de vaart der volkeren. Geld als water stroomde de Merwestad binnen. Maar het tij keerde, de overvloed werd Dordt te veel en er voltrok zich een reusachtige ramp, met grote gevolgen voor de eeuwen daarna. Wandelend door de prachtige straten en stegen van de Dordtse binnenstad vertelt Godefridus u hoe de Dordtenaren ten onder gingen aan hun eigen rijkdom en inhaligheid.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 11 juni 2017 om 14.00 uur bij de trappen van het Stadhuis, Stadhuisplein. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer vóór 8 juni met de kortingscode STORYTRAIL7GE5546 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter