Zondag 28 mei 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht

godefridus12-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

 

Update – Nu op 28 mei in Utrecht: geen gewone Storytrail stadswandeling, maar de special ‘Plaats Delict’. Lees hier meer over dit bijzondere avontuur vol lustige moord- en doodslagverhalen.

 

Zondag 28 mei 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht

Beleef op zondag 28 mei een bijzondere stadswandeling in de binnenstad van Utrecht. Godefridus, meesterverteller van theatergroep Stadsavonturen, neemt u mee door de eeuwenoude straten en stegen en onthult de geheimen die daar verborgen liggen.

Utrecht gonst van de mooie en vooral sterke verhalen. Maar berusten die volksverhalen op feiten, of zijn het louter fabeltjes? Kun je leugens als waarheid verkopen, of de waarheid liegen? U ontdekt het tijdens deze spannende en vermakelijke vertelwandeling. Geen saaie data en jaartallen, maar smeuïge details over de helden en schurken die Utrecht ooit bevolkten. Ga mee met Godefridus en geniet van zijn bijzondere mix van verhalen, theater en historie.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 28 mei 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer vóór 25 mei met de kortingscode STORYTRAIL7GE6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter