Zondag 26 maart 2017: Storytrail stadswandeling Deventer

marie-louise-07-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 26 maart 2017: Storytrail stadswandeling Deventer

Op zondag 26 maart zal Storytrail verteller Marie Louise met een groep nieuwsgierige wandelaars door de oude straten en stegen van Deventer struinen. Tijdens de ludieke stadswandeling komen de verborgen legendes en anekdotes van de stad tot leven.

De verhalenverteller van theatergroep Stadsavonturen laat u op een bijzondere manier kennismaken met een van de oudste en mooiste steden van ons land. Al wandelend gaat u op reis naar het verre verleden: u wordt voor even onderdeel van de geschiedenis. Kooplui, studenten, moderne devoten, heidense saxen, de beul en de schout: u komt ze allemaal tegen in de grappige, avontuurlijke en huiveringwekkende verhalen van deze Storytrail stadswandeling.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 26 maart om 14.00 uur voor de Waag, Brink 56, 7411 BV Deventer. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer vóór donderdag 23 maart met de kortingscode STORYTRAIL7CM7673 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter