Zaterdag 1 en zondag 23 april 2017: Storytrail stadswandeling door Schoonhoven

johannes-16-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

 

Zaterdag 1 en zondag 23 april 2017: Storytrail stadswandeling door Schoonhoven

Schoonhoven, de zilverstad aan de Lek, fonkelt van de prachtigste verhalen. Verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die verhalen tot leven tijdens een bijzondere Storytrail stadswandeling. U kunt meewandelen op zaterdag 1 april of zondag 23 april. Dwalend door de mooie straatjes ervaart u de geschiedenis alsof u er middenin staat.   

De verteller laat u niet alleen de historische stad zien, maar ook de mensen die hier lang geleden woonden en werkten. Met zijn verhalen tovert Johannes oude heksen tot leven, maar ook Schoonhovense zeevaarders en weldoeners. En hij neemt u mee op rooftocht met de twee slimste boeven die Schoonhoven ooit heeft gekend. Samen met uw mede-wandelaars beleeft u een vrolijke, spannende én heel gezellige middag!

De Storytrail stadswandeling begint op zaterdag 1 april en zondag 23 april om 15.30 uur voor het Stadhuis, Haven 37, 2871 CK Schoonhoven. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. Reserveer uiterlijk 3 dagen voor de vertrekdatum met de kortingscode STORYTRAIL7BS8964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter