Zondag 12 november 2017: Storytrail stadswandeling Gouda met verhalenverteller

stadswandeling-gouda-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 12 november 2017: Storytrail stadswandeling Gouda met verhalenverteller

Kom op zondag 12 november naar Gouda en duik in de bewogen stadsgeschiedenis. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Zijn Storytrail stadswandeling is een heerlijk avontuur voor jong en oud.  

Jaartallen en andere saaie feitjes, daar hoeft u bij verteller Eric niet bang voor te zijn. Hij laat u de geschiedenis van Gouda ervaren alsof u er middenin staat. Wandelend door de prachtige binnenstad maakt u kennis met de schippers, viswijven en zakkendragers die hier ooit woonden en werkten. Zonderlinge figuren met verbazingwekkende verhalen! Beleef een vreselijke stadsbrand, hoor de laatste roddels van de sluiswachter en ga op zoek naar een verloren beurtschipper. Wandel mee en geniet van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 12 november 2017 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7ER4811 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter