Zondag 12 november 2017: Storytrail stadswandeling Groningen met verhalenverteller Johannes

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 12 november 2017:
Storytrail stadswandeling Groningen met verhalenverteller Johannes

Op zondagmiddag 12 november kunt u de geschiedenis van Groningen op een bijzondere manier beleven tijdens een Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Ga mee en geniet van een meeslepende tocht door de stadshistorie!

Wilt u wel eens oog in oog staan met bisschop Bommen Berend? Door de Prinsentuin flaneren met deftige graven en gravinnen? Of lekker door de straten stampen met de legendarische Groninger turfdragers? Dit is uw kans! Tijdens een anderhalf uur durende wandeling door de mooie binnenstad van Groningen komen de stadsbewoners van weleer tot leven in de verhalen van verteller Johannes. Ga mee en beleef samen met uw mede-wandelaars een spannende en sprankelende tocht door het verleden van de stoerste stad van het Noorden.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 12 november 2017 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS4811 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter