Zondag 14 april: Op avontuur in de geschiedenis van Utrecht met verteller Godefridus

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 14 april:
Op avontuur in de geschiedenis van Utrecht met verteller Godefridus

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling Utrecht van verhalenverteller Godefridus. De acteur van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 14 april door de straten én de geschiedenis van de Domstad.   

Wie met Godefridus door Utrecht wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. Een tijd vol sterke, spannende en meeslepende vertellingen over kerkvorsten, kooplieden, boeven en weldoeners. U maakt kennis met de stadsbewoners van vroeger, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Stadsavonturen is 20 jaar geleden begonnen in Utrecht. Inmiddels verzorgen de verhalenvertellers unieke Storytrail stadswandelingen in meer dan 25 steden in het hele land.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 14 april om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter